Eesti parimaks peakokaks tunnistatud jaapanlase Shuichi Shiraishi toitudes annab praegu maitset kevadine karulauk, mida kasvab ohtralt ka tema kodukandis Hokkaidol.
Eesti parimaks peakokaks tunnistatud jaapanlase Shuichi Shiraishi toitudes annab praegu maitset kevadine karulauk, mida kasvab ohtralt ka tema kodukandis Hokkaidol.
Haku is a Japanese restaurant delivering an authentic flavor of the east in the light and airy interior in Kadriorg. Haku is a small family restaurant owned by an extensively experienced and certified chef Shuichi Shiraishi. Japanese born chef Shuichi Shiraishi, offers his clients the traditional Japanese menu.
Eestlanna Marju (37) abiellus jaapanlasest koka Shuichiga (35) ja nüüd on nad loonud Tallinna kõrgel tasemel Jaapani restorani Haku.
Möödunud nädalal jagati välja välja Hõbelusikad, kus parima teeninduse, peakoka ja rahvusköögi preemiad pälvis Jaapani retoran Haku. Marko Reikop käis uurimas, mida see söögikoht endast kujutab. Peakoka Shuichi Shiraishi sõnul pakutakse Hakus traditsioonilist Jaapani toitu. “Näiteks road värskest kalast ja […]
Kõige enam tunnustusi noppis restoran Haku võites nii parima teeninduse kui ka rahvusköögi kategoorias, aga ka parima peakoka tiitli. Parim peakokk sel hooajal on Suichi Shiraishi.
Meie kokk Shuichi jagab mõned põnevad Jaapani köögi teemalised retseptid Kaubamaja ajakirjas “Hooaeg” ! Lõbusat kokkamist!
Aasta lõpp hakkab vaikselt saabuma ning Haku restoranilgi täitub varsti tegutsemisest juba 1 aasta!
See aasta on meile olnud väga tööderohke, kuid uskumatult edukas!
Jaapani muinasjutt Haku Kadrioru servas väikeses hoovimajas on aasta algusest tegutsenud pererestoran Haku, kaunis ja eksootiline kui Jaapani muinasjutt. Tallinn on saanud rikkamaks väga omanäolise restorani poolest. Haku on nii autentne kui üks Jaapani söögikoht kaugel põhjamaal vähegi olla saab. […]
6. juunil toimus Nõudepeatuses meeleolukas Jaapani kokanduskursus.
Valmistasime Jaapani toite, tutvustasime osalejatele Jaapani toidukultuuri ja lauakombeid.